Solcellsbatterier

Högsta grad av autonomi för ditt hem – med en imponerande prestanda och kapacitet. Våra batterier utgör ett intelligent lagringssystem som garanterar att du kan använda så mycket av din egen solenergi som möjligt i ditt eget hem.

Varför Batterier?

Öka oberoendet och minska kostnaderna för ren energi

Solcellsbatterier utgör en intelligent strategi för att öka nyttan av din solcellsanläggning. Genom att ackumulera överflödig el under soliga dagar och använda den när du behöver det, kan du förstärka din oberoende av det konventionella elnätet och samtidigt minska dina elkostnader.

Med solcellsbatterier på plats kan du maximera din självförsörjning av ren energi och skapa en mer hållbar och kostnadseffektiv energihantering i ditt hem. Det är en smart investering för både din plånbok och miljön.

Dessutom ökar solcellsbatterier din flexibilitet när det gäller energiförbrukning. Du kan använda den lagrade solenergin under nättoppar eller när elpriserna är högre, vilket kan minska dina kostnader ytterligare och göra din energianvändning mer ekonomisk. Med detta kraftfulla duo av solcellsanläggning och batterilagring kan du ta större kontroll över din energiframtid och göra ditt hem mer miljövänligt samtidigt som du sparar pengar på sikt.

Fördelar med våra batterier

Få mer information om våra batterier

Jämför och lär dig och om våra olika batterier

SonnenBatterie 10 performance

SonnenBatterie 10 performance är ett intelligent energilagringssystem som optimerar användningen av din egen solenergi i ditt hem. Tillsammans med sonnenProtect 8000 utgör det en självständig trefaslösning som ger fullständigt skydd även under strömavbrott.

SonnenProtect 8000

SonnenProtect 8000 är vår valbara nödlösning för SonnenBatterie 10 performance. Den garanterar kontinuerlig försörjning av ren energi även under strömavbrott, då lagringssystemet automatiskt aktiverar nödströmsläget

Kontakta oss nu för att diskutera ditt fall!

Ring oss:

076 270 36 27