Elinstallation

Vi erbjuder ett brett utbud av elservice, inklusive installation, reparation och underhåll av elektriska ledningar. Våra högkvalificerade tekniker ser till att ditt elsystem fungerar optimalt.

Eltjänster vi erbjuder

Eljour i Stockholm sedan 2014

Elinstallation: Våra elektriker från eljouren i Stockholm är experter på att installera nya elektriska system i ditt hem eller företag. Det innebär att de kan ta hand om allt från att sätta upp nya uttag och belysning till att installera apparater och andra elektriska enheter.

Reparation och felsökning: Om du stöter på problem med ditt befintliga elsystem, är vår eljour i Stockholm redo att hjälpa till med reparationer och felsökning. Det inkluderar att byta ut defekta kablar, säkringar eller andra komponenter som kan orsaka problem.

Underhåll och service: Regelbundet underhåll av ditt elsystem kan förebygga problem och säkerställa att allt fungerar smidigt. Våra elektriker i Stockholm kan utföra underhållsarbete och service för att se till att ditt system presterar på sin högsta nivå.

Akut elservice: Våra elektriker från eljouren i Stockholm finns tillgängliga dygnet runt för att lösa akuta elproblem. Det inkluderar reparation av skador orsakade av strömavbrott, stormskador, översvämningar eller andra nödsituationer som kan påverka din elförsörjning.

Energibesparing: För att minska dina energikostnader kan vi hjälpa dig installera energieffektiv belysning och värmesystem samt smarta system för övervakning och styrning av din energiförbrukning.

Specialiserade tjänster: Vi erbjuder specialiserade tjänster som installation av solpaneler, laddningsstationer för elbilar och andra avancerade lösningar. Dessa tjänster kan göra ditt hem eller företag mer energieffektivt och miljövänligt.

Kunskap och erfarenhet: Våra erfarna och kunniga elektriker har den expertis som krävs för att säkerställa att ditt elsystem fungerar optimalt. Vi kan också ge rådgivning och rekommendationer för att förbättra systemets effektivitet och ekonomi.

För Privatkund​ och Företagskund​

Din partner för elektriska lösningar

Optimea är experter på projekt av både små och stora omfattningar. Vi besitter omfattande kunskap och kan fungera som hela entreprenaden, från första mötet till projektets fullbordande. Vi är öppna för att lämna anbud på olika typer av entreprenader och kan, förutom grundläggande elinstallationer, erbjuda omfattande lösningar inom data- och telekommunikation.

Effektiva elektriska system och skräddarsydda tekniklösningar kan minska elförbrukningen för belysning i kontor, butiker och fritidsanläggningar med upp till 50 procent.

Vi anpassar våra installationer och tjänster efter våra kunders specifika krav och behov. Det inkluderar installation och underhåll av elektriska distributionssystem, belysningssystem och säker kraftförsörjning för en mångfald av byggnader, lokaler och industrier.

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

Kontakta oss nu för att diskutera ditt fall!

Ring oss:

076 270 36 27