Elbilsladdare

Vår elbilsladdare står redo att förse din bil med ny energi på ett miljövänligt vis. Genom snabb och pålitlig laddning kan du fortsätta din färd med minimal påverkan på vår planet. Vårt mål är att främja hållbar mobilitet och minska koldioxidutsläppen.

Varför Elbilsladdare?

Ett nytt släkte av nyskapande elbilsladdare

I stället för att använda konventionellt producerad el från kraftverk med fossila bränslen för att ladda din elbil, hämtar den intelligenta väggboxen den el du behöver direkt från dina solpaneler och batteri.

Vår intelligenta laddningsteknik erbjuder olika driftlägen, såsom Power Mode, Eco Mode och Smart Mode. Dessa lägen gör det möjligt för dig att optimera användningen av den el du själv har genererat. Till exempel kan du välja att ladda din elbil enbart med egenproducerad el, eller att använda en optimal blandning av egen el och el från nätet för att vara redo att köra när du vill.

En annan praktisk funktion är vår sonnenCharger-app, som ger dig möjlighet att övervaka och kontrollera all data direkt från din smartphone, var du än befinner dig. Du kan enkelt styra laddningsprocessen från din handhållna enhet när som helst.

Våra elbilsladdare är världsklass

Innovativ design

Innovativ design

Elegant design
Estetiskt tilltalande
Utbytbar frontkåpa & fler färger

Pålitligt

Pålitligt

Lämplig för utomhusbruk
IK10 skyddsklassning
3 års standardgaranti

Smart och miljövänlig

Smart och miljövänlig

Egen app för trådlös kommunikation
AI-Charging för övervakning
Schemalägg laddning

Grön laddning

Allt du förväntar dig och mer därtill

Den senaste teknologin för elfordon har integrerats i vår nya generation av laddare som är avsedda för ditt hem. Med en intuitiv och elegant design erbjuder de en säker och intelligent laddningsupplevelse. Våra anpassningsbara funktioner är utvecklade för att möta kraven från olika användningssituationer.

Utvecklingen av dessa laddare i den här generationen är ett resultat av noggrann forskning och utveckling, baserat på vår djupa expertis inom solcellsteknik. Möjligheten att inkludera solenergi i ditt fordonsladdningssystem ger inte bara ekonomiska fördelar, utan erbjuder också ett smart och miljömedvetet alternativ som främjar en hållbar livsstil.

Välkomna till en framtid där gröna val tar huvudrollen!

Kontakta oss nu för att diskutera ditt fall!

Ring oss:

076 270 36 27