Renovering av lägenheter i Stockholm: högsta betyg av kunderna tre år i rad

Renovering av lägenhet på Östermalm i Stockholm.

Vi har totalrenoverat många lägenheter i Stockholms innerstad, och är vana vid det mesta som kan “tillstöta”. Trånga utrymmen, känsliga grannar, märkliga el- och rördragningar som kommer i dagen… Vi hanterar det!

 

Så har du funderat på…

  • renovering av badrum?
  • renovering av kök?
  • att lägga nytt golv?
  • att ändra planlösningen?

 

Prata med oss!  Vi har renoverat över 200 bostadsrätter. Berätta om din idé, så tar vi fram något liknande projekt som vi redan har gjort. Då kan du snabbt få lite goda råd och vi kan troligen även ge dig ett bra pris. Och inte minst – se till att det blir riktigt, riktigt snyggt.

Här är våra fyra vanligaste uppdrag för lägenheter.

Kök

Helrenovera köket? Eller bara byta ut vissa delar, och hitta en smartare lösning?  Vi kan hjälpa dig i båda fallen. Och med vårt servicekoncept är du trygg hela vägen.

VISA

Badrum

Självklart tar vi hand om el & vvs, kakel och klinker, målning etc. Om du vill, hjälper vi dig även att designa ditt nya badrum.

VISA

Badrum

Självklart tar vi hand om el & vvs, kakel och klinker, målning etc. Om du vill, hjälper vi dig även att designa ditt nya badrum.

VISA

Helrenovering

Rådgivning, kalkyler och support via en och samma kontaktperson genom hela projektet – det uppskattar många av våra kunder.

VISA

“Genomtänkt blir snyggast”

Har du någon gång tittat på Äntligen Hemma, ByggLov, Arga Snickarn eller något av de andra TV-programmen?  Då vet du att huvet är viktigare än hammarn. Det gäller att tänka innan du slår till.

Alla lyckade projekt börjar ju med en bra idé. Som man sen pratar igenom, och kanske ändrar lite under resans gång.

Så här tänker vi:  Planlösningar, dörrar, golv, trappor, fasader, kök, badrum, belysning, färger, mönster, material osv. är saker du ska leva med varje dag i din bostad. Kanske i 10 år. Då är det värt att prata igenom. Så att allt känns rätt.

Vi tar alltså utseendet och upplevelsen på lika stort allvar som det byggtekniska. Därför heter vi Optimea AB.

Gillar du att skissa och rita?  Hur ser ditt drömkök ut?  Längtar du efter ett modernt badrum med smartare belysning?  Prata med oss!  Vi lyssnar gärna på dina idéer, och vi har massor att jämföra med. Genom att “låna” från andras erfarenheter kan vi ge dig en riktigt snygg och prisvärd lösning,

Med oss kan du kombinera modern byggteknik med smart design. Rum för rum. Vackert för ögat, och bekvämt för livet.

Detta är vad vi menar med service:

♥ Du får rådgivning och kan bolla idéer med oss redan på första mötet.

♥ Du får en noggrann, gratis besiktning innan vi startar.

♥ Du får en detaljerad offert enligt branschgodkända kalkylprogram.

♥ Du får fasta priser, korrekt ROT-avdrag, leveransdatum och garantier.

♥ Du får hjälp att köpa in bra material.

♥ Du får en och samma kontaktperson genom hela projektet. Dvs du slipper jaga folk, förklara samma sak flera gånger osv…

♥ Du kan nå oss när det passar dig. Vi har telefonjour även kvällar och helger.

♥ Du får support under hela projektet. Och även efteråt.